Om Ortodox Stockholm

Ortodox Stockholm är en inofficiell webb plattform som kommer att  publicera nyheter och initiativ för alla kanoniska Ortodoxa kyrkor i Stockholmsområdet.

IMG_0532

Med “nyheter” menar vi alla händelser i förhållande till din församling, såsom liturgiska festligheter, förordningar, medieartiklar, sammankomster,  och så vidare …

Med “initiativ” menar vi alla enskilda eller gruppinitiativ som sträcker sig från välgörenhets arrangemang, gruppdiskussioner, sommarläger, katekeser, ikonmålningskurser eller utställningar, kyrkokör övningar och andra initiativ som är relevanta för kyrkans liv i Stockholmsområdet. 

Observera att vi endast kommer att publicera händelser som är öppna för Ortodoxa kristna av alla nationaliteter i Sverige och därför är denna hemsida mestadels publicerad på svenska.

För att vi ska kunna hålla Ortodox Stockholm webbplatsen aktiv och regelbundet uppdaterad, är det viktigt att vi får ett kontinuerligt informationsflöde från alla Ortodoxa kristna i Stockholm. Ditt engagemang och information kommer därför alltid att uppskattas.

Om du önskar bidra till denna webbplats med information som du vill förmedla till alla andra Ortodoxa församlingar i Stockholm, eller om du önskar informera om kommande evenemang i din församling, kan du enkelt skicka in dem på denna hemsida så publicerar vi dem. Allt du behöver göra är att skicka informationen via e-post  till Maria med ditt namn, församling och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

 

 

 

Advertisements